Pasākuma norises plāns


Lai jūs jau tagad varētu plānot savas brīvdienas Rojā, darām jums zināmu aptuveno pasākuma norises plānu...

Sestdiena:

Solo sacensību dejotāju diena, kad dienas pirmajā pusē plānotas visas atlases kārtas, dienas otrajā pusē visi fināli. To caurvīs mācību klases. Sestdienas vakarā solo dejotāju apbalvošana, paraugdemonstrējumi (vakara šovs), kam sekos Baltā deju nakts (izdejošanās ikvienam).

Svētdiena:

Grupu un komandu sacensību dejotāju diena, kas iesāksies ar rīta rosmi (15 deju programmu) ikvienam jūras krastā, tam sekos grupu un komandu atlases, fināli, kurus arī caurvīs mācību klases. Noslēgumā apbalvošana un atvadu sadejošanās (15 deju programma) estrādē.


Jubilejas ir jāsvin! Un tieši tāpēc šajā desmitajā Latvijas līnijdejotāju olimpiādē vairāk kopā sadejošanās iespēju kā jebkad! Šo pasākumu īpašu padarīsim ikvienam līnijdejotājam! Tiem, kam sirdij tuvas sacensību disciplīnas – iespēja iegūt vērtējumu no pasaulē atzītiem līnijdeju tiesnešiem, jo kā ierasts, pie mums viesosies objektīvie, fantastiskie, draudzīgie, brīnišķīgie sava amata meistari no dažādām Eiropas valstīm (Vācija, Īrija, Nīderlande, Beļģija, Francija, Igaunija, Lietuva… un iespējams kāds pārsteigums).

Tiem, kas vienkārši grib izdejoties un baudīt kopā būšanu uz deju plača ar citiem līnijdejotājiem bez vērtējuma, esam paredzējuši Balto deju nakti, Piejūras rīta rosmi, Sadejošanās noslēguma stundu!

Tiem, kas vēlēsies apgūt ko jaunu – būs meistarklases pie mūsu fantastiskajiem viesiem, lieliskiem deju horeogrāfiem!

Mēs zinām, cik ļoti mūsu līnijdejotāju kopiena ir noilgojusies pēc tādas pamatīgas izdejošanās un deju izbaudīšanas, tāpēc šīs 2 dienas solās būt piesātinātas un emociju bagātas ikvienam!

Meklējam ērtus deju apavus, apgūstam jaunas dejas, atkārtojam sen zināmās (savas iemīļotās dejas droši jebkurā laikā variet iesūtīt mums), sekojam līdzi informācijai un tiekamies Rojā!


...