Dalības maksas "Rīgas kauss 2023"


Reģistrēšanās un dalības maksu apmaksas termiņš ir 25.05.2023!

Pieteikumi pēc minētā datuma vairs netiks pieņemti, kā arī dalībnieki, kas nebūs veikuši dalības maksu apmaksu no saraksta tiks izņemti.

Ja dalībnieks paziņo par savu nepiedalīšanos pēc reģistrācijas termiņa beigām, dalības maksas atgrieztas netiek!

Olimpiādes sacensību dalībniekiem:

40,00   viss iekļauts* / 20,00 vienas dienas biļete**

25,00   viss iekļauts dalībniekiem līdz 13 gadiem; senioriem (60+)*/ 15,00 vienas dienas biļete**

10,00   ja dejo vienu deju sacensībās (vienas dienas biļete!)***

3+ karšu īpašniekiem, sacensību dalībniekiem atlaide – 5,00EUR!


*cenā iekļauts viss no 9.06.-11.06, t.sk. dalība sacensībās neatkarīgi no izvēlēto divīziju skaita, piektdienas vakara sadejošanās pils šķūni, dalība visās kopējās meistarklasēs, dalība 15 deju programmu dejošanā, vakara šovs un sestdienas nakts pasākums.

**cenā iekļauts viss, kas norisinās konkrētās vienas dienas ietvaros, piemēram, sestdien solo sacensību fināls, meistarklases, 15 deju programma, vakara šovs, nakts pasākums VAI svētdienas rīta sadejošanās, sacensības grupu un komandu disciplīnās, meistarklases svētdienā, noslēguma sadejošanās.

*** dalības maksa dejotājam, kurš dejo tikai vienu sacensību deju olimpiādē - piemēram, Rugrats, Kids, tikai duetu, tikai četrinieku, tikai vienu komandas deju. Šajā cenā nav iekļauta dalība meistarklasēs, sadejošanās pasākumos, vakara šovā u.tml.

P.s. Ja dalībniekam ir priekšatlases piektdienā, tad par to nav papildus maksa.

 

Olimpiādes festivāla (t.sk. 15 deju programmas) dalībniekiem:

10,00  par visu olimpiādes laiku

5,00    par vienu dienu

15 deju programmu plānots dejot gan sestdien pa dienu pils parka teritorijā, gan sestdienas naktī pēc vakara šova, gan svētdien rīta rosmes laikā, gan svētdien noslēdzot olimpiādi.

Šiem pasākuma dalībniekiem cenā ietilpst arī sadejošanās, kopējās meistarklases, dalība vakara šovā – viss, izņemot dalība sacensību disciplīnās.

Olimpiādes skatītājiem ieeja bez maksas.

Skatītājs ir tāds pasākuma apmeklētājs, kas ne mirkli neatrodas uz deju laukuma (ne sacensībās, ne sadejojoties, ne meistarklasēs…)

Jautājumu gadījumā, lai precizētu cenu, rakstiet irita@jautriez.lv


...