Ziemas pasaka


Ziemas pasaka - tā var pavisam īsi raksturot aizvadīto sestdienu, kad dejām, prieka un svētku burvības pildīts bija Lapmežciema tautas nams pasākumā Latvijas līnijdeju sacensības "Ziemas kauss 2022".


Tas bija kopprojekts, ko bijām uzņēmušies realizēt kopā ar Deju studiju "Virziens", un rezultātā liels prieks! Mana "Jautro zābaciņu" ģimene roku rokā darbojās ar "Virziena" komandu, radot patiešām ļoti jaudīgu, sirsnīgu, deju un mīlestības pildītu pasākumu! 

 

Tika pārspētas jebkuras cerības - 151 solo dejotājs, 15 grupu un komandu iznācieni, kopumā 225 sacensību dejotāji un to visu caurvija draudzība ar mūsu kaimiņiem - dejotājiem no Lietuvas.

 

Tiesneši, kas visas dienas garumā ne tikai strādāja, dalīja smaidus, priecēja ar savu dejotmāku, bet iedvesmoja ikvienu klātesošo. Kopdeja, Toma skanīgā balss, Krišjāņa, Baibas un Megijas paraugdemonstrējumi un vēl, un vēl, un vēl... Klātesošie piekritīs, ka to nevar aprakstīt, tas bija jāizjūt un jāizdzīvo.

 

Es varu tikai vēl reizi pateikt milzīgu paldies ikvienam no deju studijas "Virziens", īpaši Baibai Andersonei un Ligitai Apenai,kā arī viņu stiprajiem pleciem - Edijam un Vilnim! Paldies manai Jautrie zābaciņi - Linedance ģimenei (īpaši Ieva Tauriņa, Jolanta Rone - Krastiņa, Jolanta Sk, Liene Feldmane, Ervīns Jānis Feldmanis, Aina Veetra - Zemture, Laila Strausa-Krumina, Linda Andersone, Rūta Pobusa ) un arī manam vīram Raivo Greens, kuram es atkal un atkal solu, ka nākamreiz būs mazāk darba, bet aizvien ierauju kārtējās savas idejas realizēšanā! Paldies Povilas Lapinskas, Gintarė Norvilė, Neringa Kirkliene, Krišjānis Bite, Megija Upesjozupa, Lana Garonska - dejotāji bija tik fantastiski, ka jūsu visu darbs tiesājot bija mega grūts! 

 

No visas sirds ticu, ka šis stāsts ir aizsākums kādai jaunai Ziemassvētku tradīcijai! 

 

Ar prieku sirdī un ticību brīnumiem vēlu visiem patiešām sirds siltu gada nogali!

 

Irita


...